kezdő oldal

Feszített üveg előtető

Függesztett üveg előtető

Hajlított üveg előtető

Pontmegfogásos üveg előtető

Reflexiós üveg előtető

 

Üveg előtető 1

Üveg előtető 2

Üveg előtető 3

Üveg előtető 4

Üveg előtető 5

üveg előtető 6

üveg előtető 7

üveg előtető 8

üveg előtető 9

üveg előtető 10

üveg előtető 11

 

üveg előtető 12

Üveg előtető 13

üveg előtető 14

üveg előtető 15

üveg előtető 16

Üveg előtető 17

Üveg előtető 18

Üveg előtető 19

Üveg előtető 20

Üveg előtető 21

üveg előtető 22

üveg előtető 23

üveg előtető 24

 

 

 

Üveg előtető javítása

Egyedi speciális üveg előtető, drótüveg előtető, üveg előtető, pontmegfogásos üveg előtető, üvegtető, szélfogó szerkezetek hibáinak sérüléseinek javítása. Az üveg előtető szerkezeti hibáinak javítását is elvégezzük ( acél, rozsdamentes acél, fa, alumínium).

Üveg előtető szerkezetek:

Drótüveg előtető

A drótüveg előtető acél tartószerkezet tervezése kivitelezése. Az üveg előtető, és hozzá szervesen kapcsolódó meglévő szerkezetek összekapcsolása összehangolása. A drótüveg előtető kivitelezésénél haszálható, fehér drótüveg, sárga drótüveg, bronz drótüveg, foat drótüveg. Az üveg előtető szerkezetekbe a drótüveget hab alátétszalaggal, UV álló szilikonnal rögzítjük

Üveg előtető

Az üveg előtető nem készülhet normál float üvegből, mivel az nem felel meg a biztonsági előírásoknak. Biztonsági ragasztott üveg, drótüveg felel meg az üveg előtető kivitelezéséhez. Az edzett üveg csak ragasztott üvegként használható az üveg előtető szerkezetek kivitelezésénél. Az edzett üveg ha sérül és nem tarja össze a fólia abban az esetben az emberek fejére hullhat az apró üveg az üveg előtető szerkezetből. Az üveg előtető üvegeinek méretezése függ az alkamazott szerkezettől és kiosztástól.

Pontmegfogásos üveg előtető

A pontmegfogásos üveg előtető kivitelezéséhez rendelkezésre álnak gyári pontmegfogók, ha ezek nem használhatók a helyi igényekhez, akkor egyedi tervek alapján elkészitjük az üveg előtető pontmegfogóit. A pontmegfogásos üveg előtető üvegei lehetnek ragasztott biztonsági üveg, edzett ragasztott biztonsági üveg.

Biztonsági üveg előtető

A biztonsági üveg előtető készülhet sínes befogással, keretbe építve és pontmegfogással. Az üveg előtető üvegei lehetnek drótüveg, ragasztott üveg, edzett ragasztott üveg.

Feszített üveg előtető

A feszített üveg előtető minimális acél szerkezettel lehet kivitelezni, ez az üveg előtető látványát légiessé teszi. A feszített üveg előtető csak edzett ragasztott üvegből kivitelezhető. Az üveg előtető vasalatai lehetnek acélból porszórva, rozsdamentes acélból.

Hajlított üveg előtető

A hajlított üveg előtető tartószerkezete acélból, rozsdamentes acélból készül. Az üveg előtető hajlításához az üveghajlító sablont elkészítjük. Az üveg előtető üvege hajlított ragasztott üveg.

Reflexiós üveg előtető

Az üveg előtető, üvegtető kivitelezésénél a reflexiós üveget a látvány miatt, vagy az üveg előtető, üvegtető déli, vagy nyugati fekvése miatt alkalmazzuk. A üveg előtető a hőt visszaveri ezáltal alatta nem melegszik fel a levegő

Az üveg előtető karbantartása

Az üveg előtető karbantartást igényel időszakonként. Az üveg előtető felületére rárakódó por, kosz a nedvességet megköti és ezálltal az üveg előtető felülete lemattul. Ajánlott az üveg előtető negyedévenkénti letakarítása, ha ezt megtesszük akkor hosszú ideig tökéletesen használhatjuk az üveg előtető által nyújtott előnyöket.